De dyreste boligene

Flere av de fremste vestkantmeglerne i Oslo trekker frem de dyreste boligene de har til salgs nå.

Personlig økonomi

Finansavisen har spurt flere av de fremste vestkantmeglerne i Oslo om de dyreste boligene de har til salgs akkurat nå: Finansavisen har spurt flere av de fremste vestkantmeglerne i Oslo om de dyreste boligene de har til salgs akkurat nå: Petter Andreas Poppe: 50 millioner kroner "et sted på Oslo vest".Nils Nordvik: 16 millioner kroner, Vestre Hals på Nesøya.Miguel Sørholt: 48 millioner kroner for Østre Holmen Gård under Holmenkollen (selger er Erik Tønseth, har vært ute i ett år, red. anm.), en bolig i Strandveien 24, Asker, til 25 millioner kroner.Camilla Sem: En villa i Fredrik Stangs gate på Gimle til 19,8 millioner kroner.Odd Kalsnes: Et townhouse i Sophus Lies gate på Gimle til 17 millioner kroner.Torbjørn Ek: 20 millioner kroner i Askeveien 7 på Skøyen.Finn Caspersen: Vinderen i kategorien "20 millioner kroner pluss".

Nyheter
Næringseiendom