Vil ha markedspris på Tjuvholmen

- Vi jobber med priser vi synes er riktige, sier markedsdirektør Margrethe Kielland i Tjuvholmen KS.

Personlig økonomi

Oslo havnevesen og Entra Eiendom frykter at profittjag skal legge en hindring i veien for realiseringen av Fjordbyen i hovedstaden, skriver DN.I København har salget av leiligheter i havneprosjektet Sluseholmen bråstoppet etter at prisene ble skrudd opp. Men utbygger Tjuvholmen KS ser ifølge avisen ikke noe behov for å dele gevinsten med spekulanter og andre for å sikre raskt salg. - Vi vil ha markedspris, og setter priser ved hjelp av modeller for utviklingen av markedet. Vi jobber med priser vi synes er riktige. Utsikt og sol gir høye kvadratmeterpriser, dårligere beliggenhet lavere. Våre priser spenner fra 35-40.000 til 100.000 kroner, og vi har solgt både de billigste og dyreste leilighetene, sier Margrethe Kielland, markedsdirektør i Tjuvholmen KS til DN.100 av 117 boliger er solgt i 1. byggetrinn, og 2. byggetrinn legges ut "i nær fremtid".

Nyheter
Næringsliv