En oversikt over eiendomsoverdragelser i mars gjengitt i Asker og Bærums Budstikke viser at Kjell Inge Røkke og hans kone Anne Grete Eidsvig overtok Konglungveien 46 for 14.285.000 kroner. En oversikt over eiendomsoverdragelser i mars gjengitt i Asker og Bærums Budstikke viser at Kjell Inge Røkke og hans kone Anne Grete Eidsvig overtok Konglungveien 46 for 14.285.000 kroner. Tidligere har de kjøpt og Konglungveien 50 for i alt 30,8 millioner.Dermed har Røkke og Eidsvig betalt 45,1 millioner for sine 13 mål på Konglungen. Og da har de ikke en gang fått grønt lys til å starte byggingen av drømmehuset.Drømmen vil trolig ta flere år å realisere. Imens skal paret bo i en herskapsvilla i Prinsessealléen 18 på Skøyen. Ifølge Grunnboken står Røkke og Eidsvig oppført med hver sin halvdel til 27 millioner, altså 54 millioner kroner totalt. Handelen ble .