Dyr boligdrøm for Røkke

Boligdrømmen til Kjell Inge Røkke har kostet 100 millioner - så langt.

Personlig økonomi

En oversikt over eiendomsoverdragelser i mars gjengitt i Asker og Bærums Budstikke viser at Kjell Inge Røkke og hans kone Anne Grete Eidsvig overtok Konglungveien 46 for 14.285.000 kroner. En oversikt over eiendomsoverdragelser i mars gjengitt i Asker og Bærums Budstikke viser at Kjell Inge Røkke og hans kone Anne Grete Eidsvig overtok Konglungveien 46 for 14.285.000 kroner. Tidligere har de kjøpt Konglungveien 48 og Konglungveien 50 for i alt 30,8 millioner.Dermed har Røkke og Eidsvig betalt 45,1 millioner for sine 13 mål på Konglungen. Og da har de ikke en gang fått grønt lys til å starte byggingen av drømmehuset.Drømmen vil trolig ta flere år å realisere. Imens skal paret bo i en herskapsvilla i Prinsessealléen 18 på Skøyen. Ifølge Grunnboken står Røkke og Eidsvig oppført med hver sin halvdel til 27 millioner, altså 54 millioner kroner totalt. Handelen ble gjort i november.

Nyheter
Næringseiendom