Bærumspolitikerne var i går på befaring hos kjendismegler Miguel Sørholt på Snarøya. De stadfester ifølge Forbruker.no kommunens syn om at Sørholt har bygget ulovlig. Bærumspolitikerne var i går på befaring hos kjendismegler Miguel Sørholt på Snarøya. De stadfester ifølge Forbruker.no kommunens syn om at Sørholt har bygget ulovlig. - Vi konkluderte med at vedtaket fra kommunen kan stadfestes. Han har blant annet bygget en bod som er knyttet til huset, noe som øker husets areal. Dette har han ikke søkt om, sier Tore Bough-Jensen (h), nestleder i Plan- og bygningutvalget. Saken er sendt til Fylkesmannen, som kan overprøve vedtaket.Sørholt mener han handlet i god tro.- Jeg synes det er trist å komme i en slik situasjon, og bli fremstilt som en kriminell. Eiendommen fikk store vannskader, derfor måtte jeg grave opp store deler av den. Og da kom det mange naboprotester, noe som er vanlig i Bærum. Dette er å regne som vedlikehold av eiendommen, sier Sørholt til nettstedet.