Snarøya-villa til 15,5 millioner

Denne Snarøya-villaen gikk for 15,5 millioner kroner rett før påske.

Personlig økonomi

Eneboliger med hage er vanskelige å selge om vinteren. Ett eksempel på det er villaen i Fürstveien 71 på Snarøya, som var ute for salg i februar med prisantydning 16,5 millioner kroner.Megler og daglig leder Miguel Sørholt i Privatmegleren Residence mente det var billig.- En tomt på 2,1 mål og 17 meter strandlinje i dette strøket koster 12 millioner alene. Og det koster mer enn 4,5 millioner å bygge enebolig og dobbel garasje, sa han til HegnarOnline den gangen.Men nå er boligen med boareal 233 kvadratmeter solgt. Én million kroner under prisantydning, altså 15,5 millioner kroner.- Den gikk rett før påske, så du kan si det var en grei start på ferien, sier Sørholt til HegnarOnline.- Hadde lyst til å selgeSiden Sørholt mente 16,5 millioner kroner var billig, lurte vi på om selgeren var fornøyd med én million mindre enn det.- Eiendommen har vært ute en stund, og eier hadde lyst til å selge, sier han.Kjøperen kan glede seg over fire bad, tre soverom, to stuer og stort kjøkken med spiseplass. Overflatene er av heltre/massiv eikeparkett, og skifer- og marmorfliser. Videre følger en flott utsikt over fjorden, og dessuten en brygge.

Nyheter
Næringseiendom