Webhosting for 12 kroner året

Active 24 starter kampanje hvor selskapet tilbyr webhosting for 12 kroner det første året.

Personlig økonomi

Active 24 har tidligere gitt bort gratis domener og solgt tusenvis av .EU domener under det store .EU frislippet. Nå går selskapet i gang med del to i kampanjen ved å tilby webhosting til overkommelige priser. Active 24 har tidligere gitt bort gratis domener og solgt tusenvis av .EU domener under det store .EU frislippet. Nå går selskapet i gang med del to i kampanjen ved å tilby webhosting til overkommelige priser. Den nye pakken fra Active 24 kan tilby ti ganger mer webplass og e-post-kontoer sammenlignet med tidligere, og inneholder også Blog og Net Album. Prislappen er på 12 kroner det første året.Selskapets målgruppe er private og små bedrifter. Tilbudet startet i dag, og varer i åtte dager.

Nyheter
Næringsliv