Fasttelefon ikke helt ut

- Vi har avlyst begravelsen av fastttelefonen, sier Aleksander Helmersberg i Combitel.

Publisert 17. juli 2006 kl. 14.58
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord
Fasttelefoni er ikke akkurat den heteste poteten i telekom i dag. Men Combitel mottar nærmere 2.000 henvendelser hver eneste måned fra forbrukere som ønsker analog fasttelefon. Fasttelefoni er ikke akkurat den heteste poteten i telekom i dag. Men Combitel mottar nærmere 2.000 henvendelser hver eneste måned fra forbrukere som ønsker analog fasttelefon. - Egentlig hadde vi ønsket å begrave fasttelefon som produkt, fordi bredbånd brøyter vei for mye rimeligere IP-telefoni. Men nå har vi avlyst begravelsen, sier markedsdirektør Aleksander Helmersberg i Combitel ifølge en pressemelding.Combitel er ifølge Post- og Teletilsynet billigst på fasttelefoni.- Vi konkluderer med at fasttelefonen er et viktig innslag i norske hjem. Mobiltelefonen er et aksesspunkt for korte samtaler og tilleggstjenester, mens fasttelefonen er noe man bruker til lengre samtaler med familie og venner, avslutter Helmersberg.