Ikke rikest, bruker mest

Investor og tidligere kjøpmann Stein Erik Hagen pøser ut penger fester, hytter og fly.

Publisert 22. juli 2006 kl. 10.50
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 188 ord
Orkla-eier Stein Erik Hagen er langt fra Norges rikeste men, han har likevel høyest forbruk, skriver Finansavisen. De siste årene har Hagen brukt nesten 620 millioner kroner på alt fra hytter og hus til fly og seilbåt. Orkla-eier Stein Erik Hagen er langt fra Norges rikeste men, han har likevel høyest forbruk, skriver Finansavisen. De siste årene har Hagen brukt nesten 620 millioner kroner på alt fra hytter og hus til fly og seilbåt. Rundt årtusenskiftet var det Kjell Inge Røkke som pøste ut penger på både yacht og fly, men nå er det Hagen som har overtatt stafettpinnen. Det hadde ingen trodd for fem år siden da Hagen i et åpenhjertig intervju med DN snakket om sin nøysomhet.I dag er det bursdagsfeiring nummer tre for Hagen, som finner sted i Kragerø, på det som er selve 50-års dagen hans. Ryktene har versert om at boller og brus (les Bruce Springsteen) kommer til Kragerø i denne anledning. Hagen avviste i midlertidig at sjefen sjøl kommer i et intervju med Dagbladet torsdag.Kveldens hedersgjest skal derimot være teaterdiva Wenche Foss og kvelden skal avsluttes med et fyrverkeri for 250.000 kroner.