Morits Skaugen solgte hytteperle for 11 mill.

Budene startet én million over takst da skipsreder Morits Skaugen solgte en av hyttene i Kragerø i helgen.

Publisert 18. juli 2006 kl. 07.14
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 98 ord
Skipsreder Morits Skaugen (50) har ifølge Finansavisen kvittet seg med én av familiens fritidseiendommer i Kragerø. Prisantydningen var 10 millioner kroner, mens salgsprisen ble 11 millioner. Skipsreder Morits Skaugen (50) har ifølge Finansavisen kvittet seg med én av familiens fritidseiendommer i Kragerø. Prisantydningen var 10 millioner kroner, mens salgsprisen ble 11 millioner. - Kjøperen er en dame, og hun la inn et bud tidlig søndag med frist søndag kveld. I løpet av dagen ringte jeg andre interessenter, men det var for kort frist til at andre kunne bestemme seg, sier megler Ronny Jørstad i Terra Eiendomsmegling i Kragerø.