Ny 2-roms til syv millioner på Frogner

- Naboen ringte med en gang og sa at "får du samme pris for min, så selger jeg nå", sier Odd Kalsnes til HegnarOnline.

Personlig økonomi

Sist uke ble det kjent at en 2-romsleilighet i Kruses gate på Frogner er solgt for syv millioner kroner - 2,8 millioner over takst.Naboen solgte også for syv millionerOg nå har naboen solgt - for samme prisen! Salget skjedde fredag.- Leiligheten ligger to etasjer under, og er 5-6 kvadratmeter større (det vil si ca. 100 kvadratmeter, red. anm). Oppussingsbehovet er ikke like stort som på den forrige, standarden er litt bedre, sier en ferierende advokat Odd Kalsnes hos Amegler til HegnarOnline på telefon fra Frankrike.Det dreier seg også her om en 2-romsleilighet.- Får du samme pris for min, så selger jeg nåVerken annonsering eller visning var nødvendig. Budgivere var det nok av, tatt i betraktning responsen på naboleiligheten. Kalsnes bekrefter at det var en av budgiverne på den første leiligheten som nå fikk tilslaget. Verken annonsering eller visning var nødvendig. Budgivere var det nok av, tatt i betraktning responsen på naboleiligheten. Kalsnes bekrefter at det var en av budgiverne på den første leiligheten som nå fikk tilslaget. - Naboen ringte meg med en gang han fikk vite om det første salget, og sa at "får du samme pris for min, så selger jeg nå". Han hadde egentlig ikke tenkt å selge før til høsten, men valgte altså å kline til med en gang, sier Kalsnes videre.Selgerne ned fra gjerdetAdvokaten trekker også her frem heis, peis og garasje i gården som de største triggerne. Likevel synes han syv millioner kroner var mer ventet for den første leiligheten.- I gårder med heis blir beliggenheten bedre og prisene høyere desto høyere opp leiligheten ligger, sier Kalsnes.Og de gode prisene har åpenbart fått selgerne ned fra gjerdet.- Etter disse to salgene har vi fått inn 6-7 oppdrag bare i nabolaget her, avslutter Kalsnes overfor HegnarOnline.

Nyheter
Næringseiendom