Skagens nye veddemål

Her er aksjene Skagens Kristian Falnes kjøpte og solgte i 2. kvartal.

Personlig økonomi

I sin statusrapport for juni gjør Skagen Fondene greie for hvilke store endringer som er gjort i sine aksjefond i løpet av 2. kvartal.Skagen Vekst-forvalter Kristian Falnes har lastet opp med aksjer i Apex Silver Mines, Pan Fish, Pride International og Scorpion Offshore. Nye aksjer i porteføljen har vært Bergesen W. Offshore, Wacher Chemie, Air France KLM, Outokumpo, Siemens, Fast, Norwegian Property, Veritas DGC, Nordisk Mobiltelefon, Remora og LG Electronics B.Falnes har i løpet av kvartalet solgt seg ned i Bergesen W. Offshore, Norsk Hydro, Seadrill, Pan Fish, Boliden, Brostrøm og FMC Technologies. Dessuten hadde han innen kvartalets utløp kvittet seg med alt i Wacher Chemie, Anadarko Petroleum, Hyundai Merchant Marine, Technor og Rica Hotels.

Nyheter
Børs