Tallene viste kanonvekst i boligmarkedet i august. Og det ser ut til å bli ikke så verst i september heller. På Grünerløkka ble for eksempel en 1-roms i 1. etasje ipå tirsdag solgt for 1,59 millioner kroner, 440.000 over takst.Inklusive fellesgjelden på nærmere 53.000 kroner, tilsvarer salgssummen en pris per meter på 60.740 kroner for leiligheten med boareal 27 kvadratmeter.Dette er godt over snittet i bydelen, og leiligheten må være en av de dyrere som har blitt solgt her i år.- Rundt 50 personer møtte på visning onsdag, og torsdag var leiligheten solgt, sier megler Chris Skoug i DnB Nor Eiendom, avdeling Grünerløkka, til HegnarOnline. Han merker fortsatt trykket.- Prisveksten vil ikke stoppe med det første, sier han videre, og viser ellers til sine .Leiligheten ligger i en gård fra 1893, men ble ifølge prospektet pusset opp vesentlig i 2004. Standarden er altså god. Overflatene består av pen parkett og laminat, badet har keramiske fliser. Leiligheten kan "ved enkle grep" gjøres om til en 2-roms.Når vi spør Skoug om hva han vil fremheve med leiligheten, svarer han slik:- Fargevalgene er riktige, og gjør leiligheten innbydende. Markedet strekker seg litt lenger på objekter som dette, som har det lille ekstra. Her slipper du å gjøre noe, du kan flytte rett inn, avslutter han overfor HegnarOnline.