Virusjegerne i Virus123 kan fortelle at en ny orm som enkelt overtar kontrollen på datamaskinen din sprer seg via MSN. Virusjegerne i Virus123 kan fortelle at en ny orm som enkelt overtar kontrollen på datamaskinen din sprer seg via MSN. Ved infisering sender ormen seg selv til alle kontakter på MSN, som en link til en ekstern hjemmeside. Med denne fremgangsmåten fremstår beskjeden fra en venn på Messenger, og man er da mer tilbøyelig til å klikke på den aktuelle linken.MSN-meldingen fra ormen kan se ut som følgende: "lol check http://www.uglyphotos.net/*******.PIF "Ovenstående beskjed ligner ved første blikk en internettadresse, men er i virkeligheten et lite program som startes ved et museklikk. Virus112 anbefaler, på det kraftigste, å ikke klikke på aktive lenker til sider og filer som man ikke kjenner, selv om de kommer fra "betrodde" personer via e-post eller chatprogrammer.