På Imingfjell på Hardangervidda er en På Imingfjell på Hardangervidda er enmed prisantydning 13 millioner kroner, skriver forbruker.no. Hytta har et boareal på 170 kvadratmeter, og er omgitt av 200 usjenerte mål. med prisantydning 13 millioner kroner, skriver forbruker.no. Hytta har et boareal på 170 kvadratmeter, og er omgitt av 200 usjenerte mål. - Prisen reflekterer en helt spesiell beliggenhet, og eiendommen er en sjelden vare i fjellet. Den kunne ikke ha blitt bygget i dag, sier Terra-megler Christian Haatuft.Foruten gode muligheter for jakt og fiske er får man en solid hytte for pengene.- Den er veldig solid bygget med gode dimensjoner. Luksusen ligger i at den har en slik beliggenhet, men likevel ett fullt oppegående system for vann og avløp, fortsetter megler overfor nettstedet.Haatuft har sendt ut en del prospekter, men visninger har det foreløpig ikke vært.