New York er best om høsten, sier mange som har vært der. Nå er restplass.no ute med billige billetter til både "The Big Apple" og flere andre destinasjoner i USA. New York er best om høsten, sier mange som har vært der. Nå er restplass.no ute med billige billetter til både "The Big Apple" og flere andre destinasjoner i USA. Prisene starter på meget hyggelige drøyt 2.700 kroner tur/retur, og destinasjonene som omfattes av tilbudet er foruten New York San Francisco, Orlando, Boston og Baltimore/Washington. Avreise er fra Oslo.Nettreisebyrået minner om at det er "litt ledig" til de laveste prisene med avreise fra 1. oktober og utover, men at plassene vil forsvinne kjapt.Vi har for eksempel søkt på New York med avreise 3. og retur 11. oktober. Denne turen med Icelandair kommer på 2.721 kroner per person, inklusive skatt.Salgsperioden er til og med 15.september, mens reiseperioden varer frem til og med 14.desember.