Hittil i 2006 har salget av fjellhytter utvillet seg meget sterkt. Allerede midt i sommerferien begynte kjøperne å strømme til fjell-Norge. - I år var det en usedvanlig tidlig start, med en eksplosjon av visninger i begynnelsen av august, sier daglig leder Espen Eliassen ved Terra Eiendomsmegling i Hemsedal til Finansavisen. Hittil i 2006 har salget av fjellhytter utvillet seg meget sterkt. Allerede midt i sommerferien begynte kjøperne å strømme til fjell-Norge. - I år var det en usedvanlig tidlig start, med en eksplosjon av visninger i begynnelsen av august, sier daglig leder Espen Eliassen ved Terra Eiendomsmegling i Hemsedal til Finansavisen. Meglerkollega Anita Moen i DnB NOR Eiendom på Hamar melder om samme tendens. Moen står i hovedsak for salg av hytter i det populære Trysil-området. - I fjor var markedet helt dødt i juli, men i slutten av juli i år fyrte det løs med en gang. Det var mye mer bevegelse på sommeren i år enn noen gang, forteller DnB NOR-megleren.