Eiendomsmeglerne forteller om en. Eksperter tror ifølge Finansavisen at hytteprisene vil stige enda mer enn boligprisene fremover.- Den økte velstanden gjør at folk ønsker seg fritidsgoder de ikke hadde råd til før. Da er det veldig mange som har hytte øverst på listen, sier Torbjørn Ek, megler og nestleder i Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF).Ifølge en undersøkelse gjort av Prognosesenteret har 120.000 nordmenn planer om å kjøpe seg hytte, hvorav 40.000 på fjellet.- Prisveksten skal fortsette, og veksten blir aller størst for bolig nummer to (altså hytta, red. anm). Tilbudssiden er i kraftig vekst på fjellet, men ikke stor nok til å dekke etterspørselen, sier senterets adm. dir. Bjørn-Erik Øye.Prognosesenteret ser ifølge Finansavisen for seg en vekst i boligprisene på 13 og ti prosent i hhv. 2007 og 2008.