Frank Murud, tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg i Oslo, ble tidligere denne uken varetektsfengslet etter at han skal ha tappet skolebudsjetter for millioner. Frank Murud, tidligere eiendomssjef i Undervisningsbygg i Oslo, ble tidligere denne uken varetektsfengslet etter at han skal ha tappet skolebudsjetter for millioner. - Vi jobber på spreng for å få oversikt og for å sikre verdier, sier Gro Smogeli, seksjonssjef ved Oslo politidistrikts finans- og miljøseksjon til DN, og legger til at politet så langt skal ha sporet opp verdier for 68 millioner kroner.- Denne saken er spesiell på mange måter. Det er ikke ofte at utbytte fra straffbare handlinger som vi beslaglegger beholder verdien og til og med øker i verdi, fortsetter hun.Smogeli sikter blant annet til Muruds eiendommer. Meglere avisen har snakket med anslår hans hytter på Geilo til ca. 20 millioner, eneboligen i Doktor Holms vei i Holmenkollen til rundt det samme. Murud skal også ha eiendom i Fredrikstad, Lillehammer og på Hvaler.Etter det DN forstår er det tatt arrest i.