Syv eiendomsmeglere Finansavisen har snakket med ser ikke for seg en korreksjon i boligprisene med det første. Aller størst optimist er Petter A. Poppe i Poppe & Co Aktiv Eiendomsmegling. Syv eiendomsmeglere Finansavisen har snakket med ser ikke for seg en korreksjon i boligprisene med det første. Aller størst optimist er Petter A. Poppe i Poppe & Co Aktiv Eiendomsmegling. - Det blir aldri noe boligkrakk. Jeg kan ikke se noen ytre faktorer som er store nok til å hindre fortsatt prisvekst de neste fem årene, sier Poppe.Poppe viser til lavt tilbud av dyre boliger, for lite bygging at rundt de store byene og nordmenn som flytter stadig oftere.Ifølge avisen ble det i august solgt 117 boliger med prisantydning over fem millioner kroner i august, nesten dobbelt så mange som i samme periode i fjor.Så langt i år er det solgt 667 slike boliger, 35 prosent flere enn på samme tid i fjor.