Flere eksempler de siste dagene viser at det er god fart i salget av mindre leiligheter i Oslo. Men også større leiligheter går godt unna.I Jess Carlsens gate på Fredensborg gikk en 5-romsleilighet med et boareal på 100 kvadratmeter denne uken for 1,5 millioner kroner, 200.000 over takst. Inklusive den fete fellesgjelden på 2,6 millioner, gir dette en pris på 41.000 kroner per kvadrat.- Kjøperne lar seg ikke lenger skremme av borettslagsleiligheter med høy husleie og fellesgjeld. Denne leiligheten er attpåtil i 1. etasje, sier Notar-megler Bente Wethal til HegnarOnline.Leiligheten er i et bygg fra 2004, og selges for første gang i annenhåndsmarkedet. Følgelig bør standarden på leiligheten være god. Ifølge prospektet er den da også "strøken".- Dette er den høyeste prisen jeg har oppnådd på store leiligheter i det siste, holder Wethal frem.Ifølge megleren var det 25-30 personer på visning og 18 av disse skrev seg på liste.- Fire personer ble med i en intens budrunde som varte i to dager, fortsetter Wethal overfor HegnarOnline.Leiligheten har egen inngang til to hybler, som per i dag leies ut til 4.300 kroner per rom. Lys- og solforhold oppgis som gode, og med på kjøpet følger også garasje og tilgang til takterrasse i nabobygget.