En eiendomsmegler En eiendomsmeglerat han tror 90 prosent av bransjen skriver i annonsen at "fellesutgifter inkluderer betjening andel fellesgjeld" når det ofte bare er renter som blir dekket. at han tror 90 prosent av bransjen skriver i annonsen at "fellesutgifter inkluderer betjening andel fellesgjeld" når det ofte bare er renter som blir dekket. Megler og partner Terje Tinholt hos Nordvik & Partners kjenner seg ikke igjen.- Tullball! Det er ingen "understanding" i bransjen på at det er slik man skal markedsføre. Urutinerte meglere kan gå i denne fellen, men alle som har vært i bransjen i mer enn ett år vet at de gjør en grov feil om de gjør dette, sier han til HegnarOnline.- Meglere som gjør slikt er med på å undergrave egen bransje. Å spille med åpne kort er noe man tjener på, både på kort og lang sikt, fortsetter han.Tinholt presiserer at systemene hos Finn.no gjør at det ikke alltid kommer klart frem om husleie er med eller uten avdrag.- Men om det ikke kommer frem på nettet, så tilsier iallfall god meglerskikk at det skal stå klart og tydelig i papirprospektet. Du må alltid sjekke papirprospektet før du kjøper bolig, bare nettet er ikke nok, avslutter Tinholt overfor HegnarOnline.