Kjøpte Hushovds sykkel for 280.000 kroner

Lurer du på hvem som kjøpte Thor Hushovds sykkel og trøye for 280.000 kroner under TV-aksjonen i går? Her er svaret.

Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Gårsdagens TV-aksjon for har nå samlet inn ca. 190 millioner kroner til Leger Uten Grenser.2,8 millioner Flere produkter som ble donert bort til organisasjonen ble auksjonert bort gjennom Netthandelen.no. Nettauksjonen er nå avsluttet, og innsamlede midler endte på 2,79 millioner kroner, og vel så det.- Dette er vi strålende fornøyd med, og dessuten er det utrolig gøy å være en del av det når TV-aksjonen setter all-time-high. Vi hadde til tider så mye som 3.000 brukere inne samtidig, og var litt spente på om teknikken holdt. Men heldigvis holdt det helt inn, sier IT-ansvarlig Eirek Gullvåg i Netthandelen.no til HegnarOnline. Blant det som ble donert bort, har vi før i dag omtalt Idar Vollviks mobilnummer 924 10000. Her endte prisen på 400.000 kroner, og kjøper var Tommy Sharif.Kjøpte Hushovds sykkelAndre produkter som gikk under hammeren var Thor Hushovds sykkel, inklusive en gul ledertrøye, spydet Andreas Thorkildsen vant EM-gullet i Gøteborg med, samt et par spesialdesignede ski fra Kari Traa.HegnarOnline får opplyst at det var Schibsted og konsernsjef Kjell Aamot som fikk tilslaget på sykkelen og trøya til Thor Hushovd for den nette sum av 280.000 kroner. Thorkildsens spyd og Traas ski endte på hhv. 50.000 og 20.000 kroner.

Nyheter
Næringsliv