Anklager Elkjøp for dirty tricks

- Her er det gloves off og no gentleman's agreement, sier Trond Bentestuen i Expert.

Personlig økonomi

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Trond Bentestuen i Expert har ifølge DN ikke mye til overs for Elkjøps "dirty" metoder, og viser til at "uniformerte grønne menn" delte flygeblader da Expert nylig åpnet ny butikk i Porsgrunn- De forsøkte å lokke folk som sto i lang kø utenfor vår butikk over til sin butikk et steinkast unna. Det viser bare hvilket etisk lavmål som preger enkelte aktører i bransjen. Her er det gloves off og no gentleman's agreement, sier han.Konsernsjef Ronny Blomseth i Elkøp Nordic avviser bruk av umoralske metoder, men innrømmer overfor avisen at markedsføringen er aggressiv.- Når konkurrenter åpner butikk, går vi ut med tilbud som er bedre enn deres. Har vi tid, trykker vi annonser i avisen eller sender ut reklame i posten. Hvis ikke, deler vi ut flygeblader til konkurrentens kunder om at vi har lavere priser. Fører det til at folk kan spare en tusenlapp eller to, kan jeg ikke se noe galt ved det, sier Blomseth til DN.

Nyheter
Næringsliv