Flott hyttetun i Folldal selges for 12 millioner

- Det er en realistisk pris, sier megler Anne E. Naper Ringen i Ring Eiendomsmegling på Skøyen i Oslo. Se bilder her.

Personlig økonomi

Trym Hoff har lagt sitt åtte mål store hyttetun i Folldal ut for salg med prisantydning 12 millioner kroner. I så fall kan han glede seg over en dobling av prisen på bare tre år, skriver Finansavisen.Hoff kjøpte Nigardshø Fjellgard, med i alt ni hus i tradisjonell stil fra 1600-tallet, for 5,7 millioner kroner i 2003, og har ikke foretatt mer enn en lettere oppgradering.- Dagens eier gjorde nok et veldig godt kjøp, for byggekostnadene er antatt å ligge på 12-15 millioner kroner. Det er en realistisk pris, sier megler Anne E. Naper Ringen i Ring Eiendomsmegling på Skøyen i Oslo.Tall fra SSB tidligere denne uken viste at gjenomsnittshytta har doblet seg på fem år.

Nyheter
Næringseiendom