Her ble leiligheter billigere

Leiligheter ble i snitt én prosent dyrere i oktober. På enkelte steder steg prisene mer enn som så, på andre ble leiligheter faktisk billigere.

Personlig økonomi

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) slapp i dag sine oktober-tall , og disse viste på landsbasis en oppgang på 0,5 prosent i snitt fra september. Sesongjustert var det en økning på 1,0 prosent.Prisveksten var det leiligheter som sto for, med pluss 0,9 prosent.Sandnes, Stavanger og Bergen dro snittet mest opp. Her steg leiligheter med ca. to prosent i snitt i oktober.I Bergen var det især bydelene Arna og Åsane og Bergenhus og Årstad som trakk opp. I bydelen Østensjø i Oslo steg leiligheter også to prosent. Men i enkelte regioner falt prisene på leiligheter tilbake i oktober. I Øvre Romerike og Vestfold utenom byene var fallet på én prosent. I Oppland utenom Lillehammer gikk prisene ned med ca. to prosent i snitt.

Nyheter
Næringseiendom