Her får du billigst forsikring

Kanskje betaler du 3.500 kroner mer i forsikringspremier enn du trenger? Her er forsikringen billigst.

Personlig økonomi

Dagbladet har tatt tak i forsikringsbransjen, og starter i dag en skadeforsikringsbørs med prissammenligninger mellom de ulike aktørene.Ifølge avisen skiller det 3.500 kroner mellom billigste og dyreste selskap. Gjensidige kommer best ut takket være en solid helkunderabatt, like foran Tennant Forsikring.Prisforskjellene er størst i Oslo. Der betaler totalkunden 16.925 kroner i Gjensidige, sammenlignet med 20.519 kroner i Vesta.- Når kunden viser oss tillit og samler flere forsikringer hos oss, ja, da skal vi selvsagt gi lavere totalpris, sier Gjensidige-sjef Helge Leiro Baastad til avisen.Men skal du bare ha bilforsikring, lønner det seg ifølge avisen å kontakte DnB Nor eller Trygg-Hansa (i Oslo). Førstnevnte tar 4.326 kroner i Ålesund og Grong, mens den i Oslo tar 6.242 kroner. Trygg-Hansa ligger litt over, på 6.356 kroner i året.

Nyheter
Næringsliv