Julesvinn på en halv mrd.

Mannen i rullestol hadde varer for 1.000 kroner i en bag på fanget da han forlot butikken uten å ha betalt for CD-platene og en radio.

Personlig økonomi

Overvåkingskameraene i Coop Obs på Lagunen i Bergen avslørte den eldre mannen på sitt raid i forrige uke. Han er ikke alene om å være langfingret i førjulstiden. Overvåkingskameraene i Coop Obs på Lagunen i Bergen avslørte den eldre mannen på sitt raid i forrige uke. Han er ikke alene om å være langfingret i førjulstiden. Ferske tall fra Handels- og Servicenæringens Hovedorganisasjon (HSH) viser nemlig at det totale desembersvinnet i norske butikker vil passere rekordhøye 533 millioner kroner.- Langfingrede kunder vil stå for nesten halvparten, 252 millioner kroner. Utro ansatte forsyner seg for varer til en verdi av 176 millioner kroner, sier sikkerhetskoordinator Thor Martin Bjerke i HSH til Bergens Tidende. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi