Korsvolds skattesmell

Åge Korsvold gikk på skattesmell i retten i går. Tapte på alle punkter.

Personlig økonomi

Åge Korsvold kjøpte hjelp av Geelmuyden.Kiese og advokatfirmaet Hjort da han fikk sparken i Storebrand i 2000, og tok Oslo Ligningskontor til retten for å få skattefradrag for utgiftene på nærmere to millioner kroner. Åge Korsvold kjøpte hjelp av Geelmuyden.Kiese og advokatfirmaet Hjort da han fikk sparken i Storebrand i 2000, og tok Oslo Ligningskontor til retten for å få skattefradrag for utgiftene på nærmere to millioner kroner. Men Korsvold tapte på alle punkter i Oslo tingrett i går, melder DN.Korsvold mente han hadde rett på skattefradrag for utgifter til "inntekts ervervelse", men dommeren mener ifølge avisen at personlig renvaskelse var hovedformålet med utgiftene han pådro seg.Korsvold har ikke bestemt seg for om han vil anke, skriver DN.

Nyheter
Næringsliv