La skiene stå der de står!

Litt på siden: Heller ikke de nærmeste dagene blir det snø i lavlandet.

Personlig økonomi

Heller ikke de nærmeste dagene blir det snø i lavlandet, opplyser statsmeteorolog Børge Johansson. Heller ikke de nærmeste dagene blir det snø i lavlandet, opplyser statsmeteorolog Børge Johansson. Det er mildt over store deler av landet. Skientusiastene har ikke en sjanse. Det vil holde seg mildt til langt ut i neste uke. Nedbøren vil komme som regn. Vind av varierende styrke kommer fra sør - fra Østfold til Nordkapp. Men meteorologene ber bilistene være oppmerksom på at det i høyereliggende strøk på Østlandet vil nedbør og temperatur ned mot null gi stedvis vanskelige kjøreforhold.Selv om milde vinder stryker over oss nå i siste uke av november, er det ikke noe eksepsjonelt ved det. De siste 10-15 årene har det forekommet mange milde høster, så årets temperaturutvikling er ikke enestående.Sørøst-NorgeRegn og mildvær er stikkord for værutsiktene for helgen og de nærmeste dagene inn i neste uke. For Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark og begge Agder-fylkene mener meteorologene på Blindern at det stedvis kan komme mye regn - særlig lørdag. Senere blir nedbøren mer vekslende. I Oslo og Akershus blir det litt mildere.Vinden kan over helgen komme opp i kuling på utsatte steder. (NTB)

Nyheter
Næringsliv