Lånefinansier internettkjøp på en enkel måte

? Med BankID kan vi sikre at kunden er rette vedkommende, at han har betalingsevne og inngå signert avtale - alt uten å gå veien om papir, sier Christian Svendsen i Komplett.

Personlig økonomi

Komplett har vunnet BankID-prisen på BankID-konferansen 2006 i Trondheim. Selskapet vinner prisen for at de har tatt i bruk BankID som et verktøy for å tilby kundene en rask, trygg og enkel handel på nett. Komplett har vunnet BankID-prisen på BankID-konferansen 2006 i Trondheim. Selskapet vinner prisen for at de har tatt i bruk BankID som et verktøy for å tilby kundene en rask, trygg og enkel handel på nett. ? For ganske nøyaktig ett år siden tok Komplett i bruk BankID i nettbutikken sin, og åpnet for muligheten til at kundene kunne lånefinansiere sine kjøp. Det første lånet ble innvilget kun få minutter etter at tjenesten var tilgjengelig i nettbutikken, og i dag har Komplett godkjent avbetalingskontrakter til en verdi av omtrent 20 millioner kroner med BankID, sier Bertil Halsen, som leder juryen som består av representanter fra SpareBank 1.? Med BankID kan vi sikre at kunden er rette vedkommende, at han har betalingsevne og inngå signert avtale - alt uten å gå veien om papir. Det sparer tid og penger for oss, og for kundene våre, sier Christian Svendsen, som leder konsumentfinansiering i Komplett.Aktørene bak BankID Samarbeidet er banknæringen, i regi av Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH) og Sparebankforeningen.

Nyheter
Næringsliv