Mistet misjonærstillingen

En tidligere misjonær er dømt til et års fengsel for to alvorlige overgrep mot sin datter da hun var under ti år.

Personlig økonomi

Dommen fra Ryfylke tingrett slår fast at han ikke lenger får arbeide som misjonær, skriver Stavanger Aftenblad. Overgrepene fant sted da jenta var mellom sju og ni år gammel. Hun er adoptivdatter av tiltalte. Dommen fra Ryfylke tingrett slår fast at han ikke lenger får arbeide som misjonær, skriver Stavanger Aftenblad. Overgrepene fant sted da jenta var mellom sju og ni år gammel. Hun er adoptivdatter av tiltalte. I dommen heter det blant annet at tiltalte ikke har innsett alvoret i sine handlinger. Tvert om:«Han mener det dreier seg om et familieanliggende som nå er opp og avgjort fordi han har fått tilgivelse».Førstestatsadvokat Harald Grønlien la ned påstand om fengsel i to og et halvt år, hvorav halvparten betinget. I dommen er et halvt år gjort betinget med en prøvetid på to år. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv