Norges dyreste restauranter

Veien til hjertet går via magen. Her er restaurantene der du virkelig kan skjemme bort din kjære.

Personlig økonomi

Finansavisen har etter en uoffisiell runde kåret Norges dyreste restauranter. Klart på topp finner vi Bagatelle i Oslo, med stjernekokk Eivind Hellstrøm som kjøkkensjef.Her er de fem dyreste restaurantene i Norge, rangert etter prisen på toppmenyene, inklusive vinpakke (antall retter i parentes).Restaurant Bagatelle, Oslo: 2.500 kroner (10)Engø Gård, Tjøme: 1.990 kroner (7)Staatholdergaarden, Oslo: 1.885 kroner (6)Oro restaurant, Oslo: 1.845 kroner (9)Le Canard, Oslo: 1.690 kroner (6)Den billigste (eller minst dyre) gourmetmaten på avisens liste finner vi på Restaurant Eik, som Ole Jonny Eikefjord driver sammen med Petter Stordalen. Her får du fem retter og vin for 840 kroner.

Nyheter
Næringsliv