Rå enebolig på Eidsvoll gikk for 4,5 millioner

- Så vidt vi vet er dette Eidsvolls dyreste eiendom noensinne, sier Notars Vidar Ruud Gammelli til HegnarOnline.

Personlig økonomi

Flyplassen på Gardermoen har sørget for økt tilflytting til Ullensaker i senere år, og trenden ser også ut til å fortsette. Slikt merkes på boligprisene. Og nabokommunen Eidsvoll merker også trykket.Denne uken ble en helt rå enebolig øverst i Dalsliene solgt for 4,5 millioner kroner, tilsvarende prisantydning.- Så vidt vi vet er dette Eidsvolls dyreste eiendom noen gang, sier megler Vidar Ruud Gammelli i Notar Eiendom på Jessheim til HegnarOnline.- Interessen var bra, boligen sto vel ikke i mer enn tre uker. 8-9 par var innom og så på. Vi fikk inn kun det ene budet, men det viste seg å være den riktige kjøperen, sier han videre.Kjøperen av Skyttertoppen 6, som kommer fra Moss, kan glede seg over et boareal på 319 kvadratmeter. Standarden oppgis som kort og godt meget høy.- Her er det ikke spart på noe. Huset har vannbåren varme, skipsgulv, parkett og fliser av høy standard, eikekjøkken og en utleiedel på 85-90 kvadratmeter dersom man vil bruke det, sier Ruud Gammelli, for å nevne noe.- Det litt spesielle er at den tidligere eieren har bygget huset selv, sten for sten. Han begynte i 1998, og var helt ferdig for to og et halvt år siden, holder Notar-megleren frem overfor HegnarOnline.Rundt huset er det også strøkent, med kantstein, gjerde og beplantning. En dobbel garasje med inngang til huset følger også med, og vi nevner også utvendig basseng nedfelt i terrasse med oppvarming.Hele huset er ifølge prospektet utleid til et flyselskap for 300.000 kroner i året, men Ruud Gammelli opplyser om at den nye eieren vil bruke huset selv.En del høyere på JessheimNotar-megleren understreker at prisene i Ullensaker fortsatt er en del høyere enn i Eidsvoll.- En eiendom som denne på Skyttertoppen hadde nok gått for 1,5 millioner mer på Skogmo, noe av det mest populære på Jessheim, sier han.Ruud Gammelli gjorde for tre uker siden også et annet storsalg på Dal. En enebolig i Bjørnsundvegen 35 (bildet nederst) med boareal på 300 kvadratmeter gikk for 3,5 millioner kroner.- Men denne kan ikke sammenlignes med Skyttertoppen. Standarden er vesentlig dårligere, og særlig to utleiedeler i 1. etasjen dro opp. I tillegg har eiendommen en tomt på 5,3 mål, avslutter han overfor HegnarOnline.

Nyheter
Næringseiendom