Rekordhete luksusboliger

Boligmarkedet tok langt fra noen pause i oktober. Det ser vi på salget av dyre boliger.

Personlig økonomi

Boligmarkedet tok langt fra noen pause i oktober. Denne måneden ble det omsatt i alt 167 boliger med prisantydning på over fem millioner kroner, skriver Finansavisen. Boligmarkedet tok langt fra noen pause i oktober. Denne måneden ble det omsatt i alt 167 boliger med prisantydning på over fem millioner kroner, skriver Finansavisen. Det er nesten like mange som i september, og over dobbelt så mange som i samme måned i fjor.Samtidig er en ny milepæl nådd - hittil i år er 1.012 boliger solgt i denne prisklassen.Særlig dyre Frogner-leiligheter er i skuddet. Folk møter i store mengder på visning, og budrundene og prisene blir deretter. Odd Kalsnes i Amegler hadde eksempelvis en leilighet i Nordraaks gate med prisantydning 6,6 millioner kroner til salgs for noen uker siden. Leiligheten gikk til slutt for 7,25 millioner kroner.- Vi hadde bortimot 100 innom på visning i løpet av én visningshelg, og deretter var det en ordentlig sterk budrunde, sier Kalsnes til Finansavisen.I går skrev vi om to fete Frogner-leiligheter til salgs. Vi tipper god respons også på dem.

Nyheter
Næringseiendom