Strømleverandøren tjener rått på deg

Har ikke du merket at strømprisen er halvert siden i sommer. Det er noen som har det.

Personlig økonomi

Om du ikke merker at strømprisen har halvert seg, så merker strømselskapene det. Om du ikke merker at strømprisen har halvert seg, så merker strømselskapene det. Kundene med standard variabel-kontrakt får ikke glede av prisfallet, melder Europower, og viser til at strømleverandørenes gevinst ved å selge til standard variabel-vilkår er nå 20 ganger så høy som ved spotpris-avtaler.- Tidligere, når prisene var på vei opp, var det omvendt. Da var spotprisen lenge dyrere enn variabel strømpris, sier markedssjef i Gudbrandsdal Energi, Jan Jansrud til avisen.Ekspertene har da også anbefalt spotpris-avtaler, fordi disse lønner seg over tid. Mer om det her.

Nyheter
Næringsliv