Strømmen som lønner seg over tid

De fleste har en standard variabel strømkontrakt. Kanskje på tide å skifte?

Personlig økonomi

Ifølge tall fra NVE velger stadig flere strømkunder spotpris. Sist kvartal var andelen oppe i 28,6 prosent. Ifølge tall fra NVE velger stadig flere strømkunder spotpris. Sist kvartal var andelen oppe i 28,6 prosent. Og nå sørger det milde og våte været for prisfall på kraftbørsen Nord Pool . Derfor har spotpris igjen blitt billigst. Men ifølge eksperter er dette også mest lønnsomt over tid.NVEs ukerapport viser at tilsiget til vannmagasinene forrige uke var rundt 70 prosent over normalt, mens det denne uken ventes å bli over dobbelt så høyt som normalt.Aftenposten skriver videre at snittprisen på Nord Pool sist uke var 36 prosent under nivået i siste uken i august.

Nyheter
Børs