Syngende flyvertinne roer ned redde passasjerer

Flyvertinnesang under turbulens roer ned engstelige passasjerer, mener Yvonne Mari Thomassen.

Personlig økonomi

Hun hjelper til daglig passasjerer som flyr med SAS Braathens å finne seg til rette, men blir situasjonen stresset, trår hun til med sang. Hun hjelper til daglig passasjerer som flyr med SAS Braathens å finne seg til rette, men blir situasjonen stresset, trår hun til med sang. På en heller turbulent tur mellom Stavanger og Kristiansand sist fredag, grep hun mikrofonen og fremførte «Fly me to the moon», skriver Fædrelandsvennens nettutgave.- Hun gjorde det for å løse opp stemningen, og gjorde det så fint. Det ble full begeistring i kabinen. Folk lo og klappet, og turen gikk bra med smilende passasjerer, sier en av dem som var med.Yvonne Mari Thomassen sier at hun pleier å synge for passasjerene når det er turbulens, forsinkelser eller ved høytider.- Sist 17. mai sang jeg nasjonalsangen på flyturen fra Bergen til Kristiansund, forteller hun. (©NTB)

Nyheter
Kultur