Tilsynelatende fine bad kan være råtne

Plast brukes som membran. Her er spørsmålene kjøpere må stille til megleren på visning.

Personlig økonomi

Opaks baderomsekspert Leif Levernes er ifølge Aftenposten sjokkert over alle de historiene han har hørt om useriøs oppussing av bad.Selv har han med egne øyne sett et bad hvor plast ble brukt som membran, og eier måtte ut med 160.000 kroner for å få badet i ordentlig stand.- Vi ser bare toppen av isfjellet. Ti mann hos oss kunne jobbet med dette, sier han.Advokat Helge A. Tryti oppfordrer ifølge avisen boligkjøpere om å sjekke nøye om prospektet forteller om et "totalrehabilitert" bad.- Da bør megler kunne besvare spørsmål om hvem som utførte den delen av arbeidet som krever godkjenning eller autorisasjon. Megleren bør også kunne svare på om det er søkt om byggetillatelse, sier han.NEF-direktør Finn Tveter sier til Aftenposten at meglere ikke bør bruke så sterke ord som "totalrehabilitering" uten å sjekke med selger hva som er gjort.

Nyheter
Næringseiendom