To fete leiligheter står usolgt på Gimle

- Det kan virke som om markedet ikke har vært tilstede, sier Miguel Sørholt i Privatmegleren Residence. Sjekk bilder her.

Personlig økonomi

I august ble en 173 kvadratmeters øverst i Gimle terrasse 3 lagt ut med prisantydning 17,5 millioner kroner. Den står fortsatt usolgt, skriver Finansavisen.Se bildene her. - Det kan virke som om markedet ikke har vært tilstede for denne leiligheten nå. Jeg tror slike leiligheter er mer attraktive om våren enn om høsten, og derfor har vi trukket den fra markedet nå, sier daglig leder Miguel Sørholt hos Privatmegleren Residence.Sørholt er ifølge avisen sikker på at leiligheten er verdt 15-20 millioner.- Den har egentlig alt, unntatt parkering, sier han.I Sophus Lies gate 1 har en leilighet med prisantydning 15 millioner ligget ute i et år (bildet til venstre).- Ser vi på meterprisene i området, er det ikke uvanlig at de ligger på rundt 60.000 kroner. Her er den på 52.000 kroner per kvadratmeter, og det tror vi er riktig, sier melger Rolf Larsen i Privatmegleren Aveny til Finansavisen.

Nyheter
Næringseiendom