To fete leiligheter til salgs på Frogner

- Dette er kanskje noe av det flotteste og mest forseggjorte av leiligheter på Frogner, sier megler Jon Kvisgaard hos Privatmegleren Residence til HegnarOnline. Se bilder her.

Personlig økonomi

I bydelen Frogner i Oslo vrimler det av fete leiligheter. To av dem legges ut for salg i disse dager. Det dreier seg om to 5-romsleiligheter, den ene i Inkognitogata 15, den andre i Kruses gate 1 (bildet). Boareal er hhv. 203 og 198 kvadratmeter, med prisantydninger på hhv. 8,8 og 8,5 millioner kroner.- I Kruses gate har du hele 3. etasjen. Det eneste som er over deg er et råloft, så i praksis snakker vi om en penthouse. Dette er kanskje noe av det flotteste og mest forseggjorte av leiligheter på Frogner, sier megler Jon Kvisgaard hos Privatmegleren Residence til HegnarOnline.Han sikter da særlig til interiørløsningene, som er utarbeidet i samarbeid med en anerkjent arkitekt. Ifølge prospektet er stue og spisestue utstyrt med designerpeiser, Gulvene er i mørk beiset eik. Leiligheten er pusset opp i flere etapper de siste årene, og standarden oppgis som eksklusiv.Leiligheten ligger på hjørnet av Frognerveien, det vil si midt i hjertet av Frogner.Mens førstnevnte er i mer moderne stil, er leiligheten i Inkognitogata bak Slottet av mer klassisk og herskapelig stil (bildet).- Denne leiligheten har eneboligens kvaliteter - for eksempel følger det med en stor terrasse med utgang til hage, samt to parkeringsplasser. Samtidig bor man sentralt i forhold til kulturaktiviteter som teater og gallerier, sier Kvisgaard (bildet) til HegnarOnline.Standarden må også her sies å være meget høy. Leiligheten som år over to plan er utstyrt med parkett og furugulv, og stukkaturer og rosetter i både hall og stue. Badet er skiferbelagt og har et innmurt boblebad. Kjøkkeninnredningen er av typen Tone Hammel.Leiligheten som ligger ved den nye statsministerboligen har tre peiser, hvorav den i storstuen karakteriseres som gedigen.Begge de to leilighetene har sine første visninger rundt lunsjtider i morgen.

Nyheter
Næringseiendom