Utleieprisene stiger kraftig i Oslo

I gjennomsnitt må du bla opp mer enn 8.000 kroner i måneden å leie en bolig i Oslo.

Personlig økonomi

Aldri har det vært så mange leieboliger i Oslo, men likevel viser det seg at prisene stiger. Ifølge DN ligger gjennomsnittlig leiepris på mer enn 8.000 kroner. Groruddalen, St. Hanshaugen og Frogner trekkes frem som de stedene hvor prisene øker mest. Aldri har det vært så mange leieboliger i Oslo, men likevel viser det seg at prisene stiger. Ifølge DN ligger gjennomsnittlig leiepris på mer enn 8.000 kroner. Groruddalen, St. Hanshaugen og Frogner trekkes frem som de stedene hvor prisene øker mest. Utleieprisene er nå 5,9 prosent høyere enn på samme tid i 2005.- Vi har aldri tidligere registrert så mange tilbud som annonsert nå i tredje kvartal. Det vi også ser nå er at det er en tydelig sammenheng mellom rentenivå og leiepris. Stiger renten, så stiger også leieprisene, sier Amund Alm, adm. direktør i Boligbygg.

Nyheter
Næringseiendom