Vår på Vestlandet

Nordvestlandet med vårlige temperaturer i november. 15,5 grader målt.

Personlig økonomi

Store deler av Nordvestlandet opplever vårlige temperaturer midt i november. I Tafjord i Møre og Romsdal ble det målt 15,5 varmegrader torsdag.I Ålesund ble det målt 15 grader som maksimaltemperatur.Ørsta hadde 14,6 plussgrader klokka 15 - den høyeste temperaturen i landet på dette tidspunktet.- Ingen rekordmåling, men likevel en høy temperatur til midten av november å være, sier statsmeteorolog John Smits til NTB.Temperaturmålingene i Ørsta gjøres ved Ørsta Volda Lufthamn. Operativ leder i tårnet, Per Åge Skinnes, opplyser til NTB at den relative luftfuktigheten ved middagstider torsdag var 50 prosent.- Med litt opptørking ville det ha vært betydelig høyere temperatur her, sier han.Det er føneffekten som har slått til flere steder på Vestlandet og gitt svært høye vintertemperaturer. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi