Forvaltningsselskapet bak Skagen Fondene er svært glade for å bidra til å styrke det gode arbeidet som gjøres av SOS-barnebyer, Leger Uten Grenser og Children at Risk Foundation, fremgår det av en melding. Forvaltningsselskapet bak Skagen Fondene er svært glade for å bidra til å styrke det gode arbeidet som gjøres av SOS-barnebyer, Leger Uten Grenser og Children at Risk Foundation, fremgår det av en melding. Stavanger Fondsforvaltning ønsker å bidra med 10 millioner kroner til tre konkrete bistandsprosjekter i Øst-Europa, Afrika og Brasil. De ansatte har selv kommet med forslag til organisasjoner de syns selskapet burde støtte.- Vi fikk mange gode innspill, og dessverre er det så mange gode formål at vi ikke klarer å møte behovet til alle. Vi har valgt å støtte tre organisasjoner som alle gjør en fremragende innsats og vil øremerke midlene til tre ulike geografiske områder, sier administrerende direktør Harald Espedal i Skagen Fondene.SOS-barnebyer støttes med fire millioner kroner til prosjekt i Øst-Europa, Leger Uten Grenser mottar tre millioner kroner for å styrke sitt arbeid i Afrika og Children at Risk Foundation støttes med tre millioner kroner for å bidra til å hjelpe enda flere barn i de fattige områdene rundt Sao Paulo i Brasil.