Om du vil sikre konfidensiell behandling av dine kontoforhold, må du holde deg til Fokus Bank. Dette er den eneste banken som har gitt kundene adgang til å legge inn sperre på sine kontoer, skriver Dn.Nordea vurderer et lignende system, mens DnB NOR mener de må stole på at de ansatte ikke misbruker informasjon.- Dette er et system som er bygd opp på tillit til våre ansatte, sier informasjonssjef Morten Skauge i DnB NOR.DnB NOR-ansatte ble onsdag beskyldt for å ha «moret seg med» Ari Behns kontoutskrift på fest. Dette er beskyldninger DnB NOR tar svært alvorlig, og banken har satt i gang en undersøkelse av påstandene.Fokus Bank er den eneste norske storbanken som har mulighet til å legge sperrer på enkelte kunders kontoer.- Vi har mulighet til å legge inn sperre for kunder der beskyttelsesbehovet er særlig stort, og vi har lagt inn sperrer på noen kunder hos oss, sier senior informasjonsrådgiver Jorunn Voll i Fokus Bank.Fokus Bank har også systemer som gjør at det er mulig å spore opp hvilke kontoer den enkelte ansatte har vært inne på. (©NTB)