En mann fra Trondheim betaler 4,25 millioner kroner for å bli Kjell Inge Røkkes hyttenabo i Oppdal. Dermed er det satt ny prisrekord for brukte hytter i Midt-Norge.Budet ble akseptert torsdag, og hytta er den dyreste som er blitt solgt på det åpne markedet i Midt-Norge, melder Adresseavisen.Kjøperen betaler nær 45.000 kroner per kvadratmeter for den nesten 100 kvadratmeter store hytta. Budet på 4,25 millioner kroner var litt over prisantydningen.Den samme hytta var på markedet også i fjor, men høyeste bud endte da på 3,4 millioner kroner og selgeren valgte å trekke hytta fra markedet. I mellomtiden har hytteboomen og OL-optimisme presset prisnivået i Oppdal kraftig oppover, ifølge avisen.- En ny type kunder har kastet sine øyne på Oppdal. Disse er godt bemidlede, og har pengene klar, sier Roger Kjørsvik, leder i meklerfirmaet Nylander Fritid i Trondheim.- Dette er en Røkke-effekt, legger han til.Prisrekorden kan bli slettet på nytt, etter at en annen hyttenabo på den andre siden av Røkke-tunet har lagt ut sin fritidsbolig for salg, med en prisantydning på 20 millioner kroner. (©NTB)