Alpin-VM går for tiden av stabelen i svenske Åre. Bjørn Dæhlie har også vært innom, men da for å sjekke fremgangen i sitt leilighetsprosjekt. Alpin-VM går for tiden av stabelen i svenske Åre. Bjørn Dæhlie har også vært innom, men da for å sjekke fremgangen i sitt leilighetsprosjekt. Dæhlie skal selge sentralt beliggende luksusleiligheter for 230 millioner svenske kroner, skriver DN.På den første delen til ca. 50 millioner er ni av 11 leiligheter solgt til ca. 40.000 svenske kroner meteren. Leilighetene er på 50-150 kvadratmeter.Andre del av prosjektet er i full gang. Ifølge avisen skal det bygges 64 leiligheter og blant annet garasjeanlegg og spa over 5.000 kvadratmeter. Prislappen her er på 180 millioner svenske kroner. 44 av de 64 leilighetene er solgt så langt.Dæhlie er ifølge DN ikke den eneste nordmannen som investerer i Åre. Investoren Kaare Arnstad satser også stort. Hans hotell- og hytteprosjekt i Ullådalen har en investeringsramme på 600 millioner kroner.