Skyskraperen "The Tishman Building" på 666 Fifth Avenue i New York ble i slutten av januar solgt for 1,8 milliarder dollar, tilsvarende 11,3 milliarder kroner. Skyskraperen "The Tishman Building" på 666 Fifth Avenue i New York ble i slutten av januar solgt for 1,8 milliarder dollar, tilsvarende 11,3 milliarder kroner. En gulvflate på 139.500 kvadratmeter over 41 etasjer betyr 81.000 kroner meteren.Meglerfirmaet Cushman & Wakefielddette er USAs største eiendomshandel noensinne.Bygningen rommer stort sett kontorer, med Citigroup blant leietagerne. På gatenivå er det ca. 7.600 kvadratmeter butikker, blant annet finner du The NBA Store her.Selger er Tishman Speyer Properties. Kjøperen Kushner Companies karakteriserer i meldingen sitt siste kjøp "som en av perlene i Manhattans skyline".- Vi er definitivt bull på eiendom i New York, og er trygge på at 666 Fifth Avenue har en stor oppside, sier Kushner-sjef Jared Kushner.