Oslo Børs steg én prosent til ny all time high onsdag. Oslo Børs steg én prosent til ny all time high onsdag. - Det er ikke spesielt voldsomt. Det er volatile markeder som er opp i dag. Brasil og Kina er kraftig opp. En prosent i Oslo er ikke noe voldsomt utslag, sier forvalter Peter Warren i WarrenWicklund til dn.no.- Det som er positivt er at Nord-Korea skal stoppe utviklingen av kjernefysiske våpen. Det løftet de amerikanske markedene i dag, og har trukket opp europeiske og asiatiske markeder. Det er nok til at man lukker øynene for at oljeprisen er ned, sier han.Forvalteren mener toget er gått for dem som ennå ikke har kastet seg på børstoget.- De som ikke har fått med seg det har all grunn til å besøke en optiker. For de som ikke har vært inne før ville jeg forsøkt å kjøpe på nedadgående reaksjoner, sier Warren.- Opsjoner er billig, det er greit å kjøpe litt forsikring. Folk forsikrer alt fra kjæledyr og biler, men ikke pengene sine. Det er merkelig, mener Warren.
Presisert:
Peter Warren opplyser til HegnarOnline at han ikke har bedt noen om å glemmer aksjer."Etter å ha svart at markedet ikke er høyt priset og økonomien er robust ble jeg spurt om hva en som ikke hadde investert i oppgangen enda burde gjøre. Svaret mitt var at man burde dra til optiker hvis man først nå hadde fått med seg en oppgang som har vart i fire og et halvt år. Dersom man ønsket å kjøpe seg inn nå ville jeg heller vente på en korreksjon enn å jage markedet oppover - alternativt kunne man kjøpe seg forsikring (opsjoner) som fortsatt er billige", opplyser Warren.