Nettleverandøren iBand lanserer nå 500 nye wifi-soner i Oslo sammen med reklameselskapet ClearChannel og nettfenomenet Fon. I løpet av sommeren vil du kunne benytte dette unike tilbudet over mesteparten av Oslo, heter det i en melding. Nettleverandøren iBand lanserer nå 500 nye wifi-soner i Oslo sammen med reklameselskapet ClearChannel og nettfenomenet Fon. I løpet av sommeren vil du kunne benytte dette unike tilbudet over mesteparten av Oslo, heter det i en melding. Samarbeidet går ut på at iband har infrastrukturen for mobilt bredbånd internett, mens Fon leverer wifi-tekonologien. Den tredje partneren, ClearChannel, leverer wifi-lokasjonene gjennom sine reklameboards i Oslo.- iBand bygger ut den mobile bredbånsdtjenesten iBurst som vil muliggjøre wifi-spotter på steder hvor det tidligere ikke har vært nettilknyttning, forteller markedsdirektør Christian Lind i iBand, som også arbeider med flere byer enn Oslo.- Vi har planer om videre utbygging i de største byene i landet, understreker Lind som.En pakke med kontinuerlig nett-tilgang fra Fon koster om lag 16 kroner per døgn.