Utbyggingen av hytter er i ferd med å gi fjellidyller drabantbypreg, skriver Dn, og viser til hytteeiere som Utbyggingen av hytter er i ferd med å gi fjellidyller drabantbypreg, skriver Dn, og viser til hytteeiere som . . På Geilo har eiendomsutvikler Arne Pålgardhaugen ifølge avisen investert millionbeløp i canadiske konsulenter for å sikre at sentrum for Geilo Fjellandsby blir "elegant og terrengtilpasset" og ikke "stygt og ødeleggende".- Anlegget må være dimensjonert slik at ting fungerer uten at folk behøver å stå for mye i kø. Samtidig skal sentrum ikke ta luven fra naturen rundt, sier Pålgardhaugen.Konklusjonen er ifølge avisen at sentrum for hyttebyen derfor plasseres i dalbunnen, skriver avisen.- Vi kunne nok fått høyere pris for leilighetene om vi la sentrum på en topp. Men da hadde omgivelsene blitt ødelagt og konseptet neppe realiserbart, sier Pålgardhaugen til Dn.